miercuri, 17 ianuarie 2018

Cum mi-am ales ultimul smartphone – Samsung J5

Samsung J5: Cum mi-am ales ultimul smartphone si la/cu ce pret :-)

Pentru prima dată după mult timp în care nu am fost interesată de cumpărarea unui telefon mobil, intrând pe un site de profil, mi-aucăzut ochii pe un Samsung J5 cu preț destul de atractiv. Fiindcă de multă vreme eram utilizatoarea unui telefon no name, și eram complet dezinteresată de tehnologie, pentru a întelege mai multe despre acest model de telefon am început să citesc multe review-uri și descrieri în detaliu despre specificațiile acestui device și am ajuns la concluzia că Samsung J5 la preț întreg va fi o alegere chiar bună pentru mine.

Pot să vă explic decizia mea de a opta pentru un telefon nou și nu unul la mâna a doua astfel. Sunt foarte ocupată și nu îmi permit să pierd timp cu eventuale probleme pe care un telefon folosit mi le-ar putea ridica. Diferențele de preț între un Samsung J5 la preț întreg și un Samsung J5 la preț de mâna a doua nu sunt chiar așa tentante, mai ales că optând pentru varianta din magazin vei beneficia și de garanția mai lungă a produsului. Deci, în acest sens, a fost o decizie ușoară.

Apoi, de ce modelul J5 și nu altul? Aici sunt iarăși destul de subiectivă când vă spun că am avut un Samsung J5 preț de câteva zile pe mână, și m-au încântat toate opțiunile și experiența de a avea un astfel de telefon. Dar, încercând să fiu mai obiectivă și să văd dacă merită un Samsung j5 la preț de magazin, după cum ziceam, am intrat pe site-uri de specialitate și lucrurile următoare m-au convins: modelul Samsung J5 are un design foarte atractiv, carcasă din metal îl face mai trainic iar display-ul e demențial.

La nivel de hardware, unde nu prea mă pricep, am remarcat totuși că tot cu ce vine dotat acest telefon face din Samsung J5 la preț întreg o afacere bună. Sistemul android 7 a fost ceva ce mi-a plăcut să descopăr personal, la fel și securizarea cu amprentă digitală. Sunt specificații care îți sar imediat în ochi. Bateria m-a ținut 3 zile cu aplicațiile pe care eu le folosesc în mod obișnuit și asta a fost o surpiză plăcută. Și ca cireașă de pe tort și ultima caracteristică importantă pentru mine, pentru care am ales SamsungJ5 cu preț intregral din magazin de gadgeturi și nu de la reprezentanță de telefonie a fost și faptul că e dual sim și l-am luat astfel deblocat de orice rețea.

Aș concluziona, prin urmare, că Samsung J5 la preț întreg a fost una dintre cele mai bune achiziții pe care le-am făcut în ultima perioadă.