vineri, 31 octombrie 2014

Cele mai eficiente programe anti-virus pentru Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5
(SV) - Sursa foro: wiki
Iata o lista cu cateva programe ce lupta impotriva virusilor sofware, considerate ca fiind printre cele mai bune aplicatii anti-virus pentru Android pe care le folosesc utilizatorii Samsung Galaxy S5:

360 Security
Aplicatia scaneaza programele malware, detecteaza vulnerabilitatile si sterge programele care contin virusi. Este gratuita si folosita de peste 450 milioane de utilizatori.

Lookout Security & Antivirus
O alta aplicatie anti-virus pentru Android este Lookout. Programul le asigura utilizatorilor de Samsung Galaxy S5 protectie pentru programe malware, adware si spyware. Mai mult decat atat, aplicatia iti protejeaza telefonul si impotriva hotilor.

CM Security
Acest program anti-virus pentru Samsung Galaxy S5 si alte aparate care folosesc Android are un rating de 5 stele in Google Play si aproape 3 milioane de review-uri.

Avast! Mobile Security
Cei mai multi utilizatori Avast sunt persoanele care folosesc Windows pe computer, pentru ca prin intermediul acestuia a devenit cunoscut acest program anti-virus. Varianta compatibila cu smartphone-ul Samsung Galaxy S5 are peste 7 milioane de utilizatori.