luni, 3 noiembrie 2014

Cosuri Corporate de Craciun: Cele mai cautate produse pentru conceperea cosurilor cadou

Cosuri corporate cu cadouri pentru Craciun 

Cosurile Corporate Craciun din 2014 nu mai sunt de mult o surpriza sau o idee spectaculoasa de cadou, acestea ajungand in fiecare an, de sarbatori, pe biroul tot mai multor angajati de companii si parteneri de afaceri.

Cum acestea reflecta adesea statutul, respectul si prestanta corporatiei care le ofera, devenind un soi de carte de vizita in fata celor care le primesc, ele trebuie sa reflecte originalitate, calitate si bun gust!  Iata care sunt cele mai cautate tipuri de produse pentru cosurile de Craciun din 2014!


Branzeturi gourmet

Branzeturile fine, gourmet au inceput sa-si faca din ce in ce mai mult loc in cosurile corporate oferite cadou, fiind o alegere selecta, rafinata si de luat in considerare pentru sarbatorile din acest an, mai ales daca sunt asociate cu o sticla de vin de lux.

Alimente bio

Unii producatori de cosuri si cadouri de Craciun in special corporate pentru anul acesta incep sa inlocuiasca delicatesurile de lux cu produsele alimentare ecologice, 100% romanesti , care constau in combinatii de dulceturi, miere, fructe si alte preparate traditionale de sarbatori.

Vinuri alese

Sticla de vin nu trebuie sa lipseasca din compozitia unor cosuri cadou corporate, reprezentand, in multe cazuri, chiar produsul-cheie al acestora. Cu cat vinul este mai select si rafinat, cu atat creste valoarea si respectul acordat de companii angajatilor si partenerilor de afaceri.

Ciocolata fina, premium

Ciocolata este desertul-cheie al cosurilor corporate cadou pentru Craciun 2014, insa nu se mai „poarta” bomboanele banale sau marcile consacrate ale acestor produse. 

Nu uita ca esentele tari se tin in sticlute mici. In loc sa aglomerezi cosul pentru Craciun cu zeci de sortimente ieftine si banale de ciocolata, mai bine alegi un singur produs, dar premium, din ingrediente de cea mai buna calitate.


Daca vrei sa-ti surprinzi placut partenerii de afaceri cu un cos corporate Craciun care sa inspire rafinament si respect, adauga in el ciocolata cu caviar,  bomboane de ciocolata cu aur sau trandafiri si alte produse atipice sau de lux.