sâmbătă, 7 februarie 2015

Review Galaxy Tab 3 10 inchi

O tableta cu performante deosebite, pentru cei carora le plac produsele de buna calitate, care dureaza mult si se strica greu. Aceasta este Galaxy Tab 3 10 inchi.

Galaxy Tab 3 10 inchi o tableta puternica
Procesorul  GalaxyTab 3 10 este sustinut de o memorie de 1 GB si functioneaza cu sistemul de operare Android. Pot rul destul de multe programe in acelasi timp, ceea ce inseamna ca Galaxy Tab 3 10 poate fi folosita si de persoane ocupate, care navigheaza pe mai multe pagini de internet si sar de la o informatie la alta.
TabletaGalaxy Tab 3 10 este tableta numai buna. Carcasa tabletei este din plastic si este foarte subtire, de 8 milimetri, ceea ce o face extrem de usor de carat si de manevrat. Este o tableta pe care o pot folosi cu usurinta si copiii, caci nu doar ca nu cantareste mult, dar are si un meniu destul de accesibil. Are de asmenea, Google Play.

Culorile sunt vii, iar fotografiile de exceptie
Galaxy Tab 3 10 are un ecran  cu o rezolutie de 1280 x 800 pixeli, care da o acuratete impecabila. Culorile sunt vii, pare totul foarte real. De aceea, este foarte interesant sa urmaresti un film pe aceasta tableta Android sau sa te uiti la fotografiile de familie. Nu o sa ai niciun fel de regret ca ai cumparat-o.  Are, de asemenea, doua camera foto.
Galaxy Tab 3 10 are un sistem audio Sound Alive. Deci se aude impecabil orice melodie pe care o asculti si nu ai ce sa le reprosezi celor care au produs acest gadget din acest punct de vedere. Galaxy Tab 3 10  iti organizeaza si fotografiile, astfel incat sa nu ametesti cautand o poza anume. Este ideala mai ales pentru persoanele care nu sunt meticuloase si nu stau bine cu organizarea timpului.

Bateria Galaxy Tab 3 10  nu dezamageste, caci are o durata de viata destul de lunga, ceea ce o face sa fie si o tableta de drum lung. Oricum, o poti incarca atat cu ajutorul incarcatorului, dar si cu cel al unui cablu USB. Asadar, sigur nu vei ramane cu bateria in pana, caci vei gasi repede o modalitate de a o incarca,a stfel incat sa iti faci treaba sis a nu te enervezi.